Tarmo Kõuts: kaitseväe juhataja ametiruumides pole kunagi olnud mullivanni

13. detsember 2006, 15:46

Endine kaitseväe juhataja viitseadmiral
Tarmo Kõuts kinnitas täna postimees.ee intervjuus, et kaitseväe juhataja
ametiruumides pole kunagi olnud mullivanni.

"Kaitseväejuhataja ametiruumides ei ole kunagi olnud ning loodan, et kunagi ka ei tule mullivanni," vastas Kõuts provotseerivale küsimusele, miks leiti, et kaitseväe juhataja ametiruumide juurde peab kuuluma ka mullivann.

Samuti kommenteeris Kõuts Jürgen Ligi pool väljapakutud palgaarmee mõtet. "Küsimus on põhimõttes, kuivõrd laiapõhjaline on riigikaitse. Mida laiem on vundament, seda tugevam on hoone ja antud küsimuses pean silmas riigikaitsetahet. Ei ole võimalik kaitsta riiki, mille rahval puudub kaitsetahe," lisas Kõuts ning märkis, et kaitsetahe on otseses korrelatsioonis inimeste osalemisega. "Me oleme senini arendanud tasakaalus riigikaitsesüsteemi."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2006, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing