USAs uued rekordid

ÄP 14. detsember 2006, 00:00

USA börsiindeksid alustasid eilset päeva uute rekorditega. Dow Jonesi indeks tõusis 0,4 protsenti ja oli 12 360,60 punkti, mis on kõigi aegade kõrgeim tase.

Tänu spekulatsioonidele, et pangandus- ja lennundussektoris tuleb ülevõtte juurde, tõusid Euroopa aktsiad eile kaheksandat päeva järjest.

Pankadest tõusis ABN Amro, sest investorid panustasid asjaolule, et pangast võib saada ülevõtukandidaat. Panga aktsia tõusis 4 protsenti ja maksis 24,33 eurot. Kindlustusfirma Hannoveri aktsia kerkis 4,2 protsenti ja maksis 34,45 eurot. Maailma suurimate kindlustusettevõtete hulka kuuluv firma müüs 800 miljoni dollari eest oma New Yorgi üksuse Praetorian Financial.

Euroopa suurimate lennukompaniide hulka kuuluva British Airwaysi aktsia tõusis 2%. Tõusid ka Air France-KLMi ja Deutsche Lufthansa aktsiad. Lennundusfirmade aktsiaid toetasid ühinemisläbirääkimised USA lennufirmade United Airlinesi ja Continentali vahel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing