Mari Hiiemäe • 14. detsember 2006 kell 22:00

Heategevuslik gala

Kes soovivad pühadeaega suunduda rõõmsate ja rütmikate elamuste saatel, võiksid osaleda Kaarli kiriku heategevuslikul jõulukontserdil.

Kontserdil kõlab Eesti Kaitseväe Puhkpilliorkestrilt rõõmus puhkpillimuusika, mille saatel astuvad üles armastatud muusikalisolistid Hanna-Liina Võsa, Jassi Zahharov ning Oliver Kuusik. Mahukasse galaprogrammi on kaasatud ka Eesti Kaitseväe Segakoor ning Kaarli kiriku kontsertkoor. Kolm laulu kõlab ka Lii Leitmaa juhatusel ETV lastekoori esituses.

Kontserdil kuuleb klassikalisi jõululugusid.

Eesti Kaitseväe Puhkpilliorkestri dirigendi Peeter Saani hinnangul peaks kavva valitud soojad, südamlikud lood looma mõnusa pühadetunde. Turvaliselt tuttavate lugude reibas kõla loob aga optimistliku meeleolu.

Solistina astub üles ka kuueaastane Triinu-Liis Kindel, kes tuletab meelde kontserdi heategevuslikku eesmärki. Kontserdist laekuvat tulu kasutatakse Kaarli kiriku remondiks ja intellekti ning liitpuudega lastele sihtasutuse Haraka Kodu rajamiseks.

Hetkel kuum