• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Keila linnavolinikud läksid raginal tülli

  Eelmisel nädalal sattus Keila linnavolikogu vaid paar kuud juhtinud Andrus Loog haiglasse pärast seda, kui teda ründas tundmatu kurjategija. Keilas volikogus pikka aega käärinud tülisid Loog ise siiski oma rünnakuga seostada ei soovi.
  "Oleksin küll väga pettunud, kui rünnak minu vastu oleks seotud minu tegevusega volikogus," lisas Loog, kes tegeleb Keila uue kooli ehitamise ettevalmistuse ja uue lasteaia rajamisega.
  Endine volikogu esimees Ago Kokser heidab Loogile ette, et too näitab ajakirjanduse vahendusel oma ründajat otsides näpuga volikogu opositsiooni peale. "Kui selliseid süüdistusi teha, peaks ka väga kaalukad argumendid olema ja mitte sõnu loopima," ütles nördinud Kokser.
  "Ma ei ole üheski tänastes lehtedes ilmunud lugudes süüdistanud kedagi konkreetselt, sh Keila linnavolikogu opositsiooni, ega avaldanud arvamust, et minu vastu sooritatud rünnaku taga võiks olla opositsioon," kirjutas Loog eile õhtul haiglast saadetud e-kirjas.
  Tülid Keilas said alguse juba eelmisel suvel ja jõudsid oma haripunkti tänavu septembris, kui Reformierakond avaldas volikogus umbusaldust tolleaegsele rahvaliitlasest linnapeale Mati Õunloole ja volikogu esimehele Ago Kokserile. Uueks linnapeaks sai Tanel Mõistus ning linnavolikogu esimeheks arst Andrus Loog, kellele oponeerib valimisliit Tasakaal, kuhu kuuluvad ka Keskerakonda üle läinud Ago Kokser ning 1. detsembrist 2006 Rahvaliidu nimekirjast kustutatud Tiit Mae.
  Suuremat sorti sõnasõda käib volikogu istungitel Loogi ja Mae vahel. "Volikogu istungitel ongi põhiteema Loogi ja Mae vastasseis," tunnistas Isamaaliitu kuuluv volikogu liige Meelis Aab.
  Volikogu aseesimees Doris Matteus nentis, et viimasel ajal volikogu istungid rahulikult just ei möödu. "Opositsiooni sõnavõtud ja kommentaarid ei ole just eriti konstruktiivsed olnud, pigem vastupidi," ütles ta.
  Maed ennast eile telefoni teel tabada ei õnnestunud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.