Poolas vohab siseorganite müük

15. detsember 2006, 13:03

Poola internetilehed kubisevad siseorganite
müügikuulutustest.

„Olen noor, terve inimene. Müün oma neeru. Hind 40 000 zlotti” – taolisi kuulutusi võib Poola internetilehtedelt leida hulganisti, kirjutas gazeta.pl

Selline tegevus on loomulikult keelatud ja kriminaalasi võidakse algatada isegi kuulutuse avaldanud portaaliomanike vastu. Kuid see ei takista peamiseid kuulutajaid, kelleks on 20-35 aastased noored inimesed, kes on sattunud finantsraskustesse.

Lisaks ligi 165 000 kroonistele neerudele on müügis ka maks ja luuüdi. Müük toimub, sest on nõudlus. „Miks tahan neeru osta? Mu laps on haige. Teen kõik, et ta paraneks,” rääkis üks ostja Poola ajalehele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2006, 13:11
Otsi:

Ava täpsem otsing