Rakvere volinikud lapivad seitsme miljonilist auku

15. detsember 2006, 11:32

Tekkinud seitsme miljoni krooni suurust
auku on juba aidanud lappida riik oma viimasest lisaeelarvest kolme miljoni
kroonise sihteraldisega. Kuid puuduv neli miljonit tuleb aga Rakverel juurde
laenata.

Kolmapäevaõhtusel Rakvere linnavolikogu istungil läks palju auru linna arengukava arutelu peale, kuumi vaidlusi tekitas Rakvere galerii ja valveapteegi küsimus, kirjutas Virumaa Teataja.

Linnapea Andres Jaadla sõnul on linnavalitsus nn valveapteegi avamise võimalust uurinud ja planeerinud eelarvesse selle tarvis 100 000 krooni.

Rakvere linnaeelarve teisel lugemisel andis linnavalitsus volikoguliikmeile teada muudatustest, mida on viimase kuu jooksul tarvis olnud eelarveprojekti sisse viia. Suurim kulude kasv on seotud Rakvere gümnaasiumi juurdeehitusega ja renoveerimisega. Kui varem loodeti hakkama saada umbes 18 miljoni krooniga, siis ehitajate hinnapakkumised ületavad selle summa kuni poole võrra.

Abilinnapea Rannar Vassiljevi sõnul alustatakse läbirääkimisi soodsaima pakkumise teinud ehitajaga, kuid ka selle pakutud hind ületab alguses planeeritu kuue miljoni võrra. "Veel üks miljon tuleb lisaks arvestada soojustrasside korrastamiseks, sest soojustrasside lekke kõrvaldamise käigus selgus, et need on ikka väga sandis seisus," lausus Vassiljev.

Tekkinud seitsme miljoni krooni suurust auku on juba aidanud lappida riik oma viimasest lisaeelarvest kolme miljoni kroonise sihteraldisega. “Puuduv neli miljonit tuleb aga ilmselt juurde laenata,” tähendas Vassiljev.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2006, 11:24
Otsi:

Ava täpsem otsing