TBWA toetab Palivere lastekodu

Mariliis Pinn 15. detsember 2006, 11:07

TBWA\Estonia, Beiersdorf, Maanteeamet,
Ingman Jäätised, Masterfoods OY Eesti Filiaal, Pilgrim ning Tridens teevad sel
aastal ühise jõulutoetuse Palivere Laste- ja Noortekodule.

Jõuluajal on ettevõtetel komme oma partnerite ja klientidega kingipakke vahetada. Tihtilugu investeeritakse suurtes kogustes raha ja tehtud kingitused võivad lõpuks ikkagi adressaadile kaugeks jääda, teats TBWA.

Selle asemel, et teisi ettevõtteid kingitustega üle puistata, otsustasid ülalmainitud ettevõtted saabuvatel jõuludel hoopis ühes toetada Palivere Laste- ja Noortekodu.

Reklaami- ja kommunikatsiooniagentuur TBWA\Estonia läheb pühapäeval, 17. detsembril külla Palivere Laste- ja Noortekodule ja viib neile kingitusi kõigi ülalmainitud ettevõtete poolt. Muuhulgas veedab TBWA ühes sealsete elanikega ühe meeldiva ja tegevusterohke päeva. Kavas on noorte abiga luua lastekodule sealseid elanikke esindav visuaalne identiteet. Mängude ja erinevate tegevuste käigus saab Palivere Laste- ja Noortekodu endale logo, printreklaami kontseptsiooni, võimaliku teleklipi mõtte, hulganisti pilte ning lühikese filmi, mis sealset elu kajastab.

Palivere Laste- ja Noortekodu on riiklik orbude ja vanemliku hoolitsuseta jäänud laste ja noorte asenduskodu. Seal elab 16 poissi ja tüdrukut vanuses 9 kuni 21.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2006, 11:07
Otsi:

Ava täpsem otsing