Ettevõtete käive kasvas 20%

ÄP 18. detsember 2006, 00:00

Ettevõtete netokäive oli 142 miljardit krooni ehk üle 24 miljardi krooni enam kui eelmise aasta III kvartalis. Netokäibest 41% andis hulgi- ja jaekaubandusettevõtete, 20% töötleva tööstuse, 13% veondus-, laondus- ja sideettevõtete, 11% ehitusettevõtete ning 6% kinnisvara-, rentimis- ja äritegevusettevõtete käive.

Käive kasvas kõikidel tegevusaladel toimetavatel ettevõtetel. Ootuspäraselt oli käibe kasv kõige suurem haridus-, ehitus-, kinnisvara-, rentimis- ja äritegevusettevõtetes ning veondus-, laondus- ja sideettevõtetes. Kõige vähem kasvas käive mäetööstuses. Ettevõtete netokäibesse andsid suurima panuse 1-9 hõivatuga mikroettevõtted.

Ettevõtete tööviljakus ehk käive hõivatu kohta oli kolmandas kvartalis eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 15% suurem. Tööjõukulu hõivatu kohta ettevõtetes suurenes aastataguse perioodiga võrreldes 21%.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing