ÄP fototoimetus • 17. detsember 2006 kell 22:00

Küsitlus: Kui palju kulutate Teie jõulukinkidele?

Riina Vändre, meedianõunik

Kokku arvestades võib kuluda kenake summa, kuid olen selleks otstarbeks aegsasti raha kõrvale pannud ja juba sügisel plaanid teinud, kellele mida kinkida. Mul on elus hästi läinud ja tahan olla helde nende vastu, kes on mulle lähedased ja kallid.

Tarmo Noop, õlletehase juht

On nii välja kujunenud, et olen viimase hetke ostja. Lastega on lihtsam, nemad väljendavad oma soove kirjalikult. Tõenäoliselt autot jõuludeks ei kingi, õnneks on soovid olnud mõistlikkuse piires. Rahalist väärtust pole ma ostmisel vaadanud, tahaks kinkida püsivamaid asju.

Tiina Lokk, PÖFFi korraldaja

Sageli mõtlen jõulukinkidele kaks päeva enne jõule. Jõulukinkidele kulutan keskmiselt 1000-5000 krooni. Küsimus pole summa suuruses, vaid asjade väärtuses.

Autor: ÄP

Hetkel kuum