Katrin Kendra saab Tallinna linna finantsdirektoriks

18. detsember 2006, 14:48

Katrin Kendra saab Tallinna linna
finantsdirektoriks, teatas linnavalitsus.

Tallinna linnavalitsuse kolmapäevasel istungil on korralduse eelnõu, millega soovitakse Tallinna linna finantsdirektoriks nimetada senine finantsteenistuse juhi kohusetäitja Katrin Kendra. Kendra on olnud finantsdirektori kohusetäitja alates selle aasta algusest.

Tallinna linnapea Jüri Ratas ütles, et Kendra on näidanud ennast suures organisatsioonis hästi hakkama saava inimesena. „Kindlasti on senine töösooritus ja finantsdirektori ülesannete edukas täitmine see, miks ma sellise ettepaneku teen, ” lisas Ratas.

Positiivse näitena Kendra puhul tõi linnapea välja selle aasta lisaeelarvete ja 2007 aasta eelarve koostamise protsessi juhtimise.

Katrin Kendra on töötanud Tallinna linnakantselei struktuuri kuuluvas finantsteenistuses üle viie aasta. Alates 19.veebruarist 2001 eelarve osakonna juhataja ametikohal ning alates 1.jaanuaris 2006 on Katrin Kendra täitnud finantsdirektori ülesandeid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2006, 14:47
Otsi:

Ava täpsem otsing