Linn maksab juhiloata töötajale 5000 krooni autokompensatsiooni

Mariliis Pinn 18. detsember 2006, 07:41

Tallinna linnavolikogu kantselei juhataja
Hilja-Anne Merzin saab linnalt autotoetust 5000 krooni kuus, omata seejuures
juhiluba.

Peale 2005. aasta valimisi määrati Merzinile 5000 krooni suurune hüvitis isikliku auto kasutamiseks, hüvitise tõttu peab linn maksma ka 3000 krooni kuus erisoodustusmaksu. kirjutas Eesti Päevaleht.

Sotsiaaldemokraadist linnavolikogu liikme Hannes Rummi sõnul selline otsus tavatu, kuna hüvitisi makstakse tavaliselt linnapeale või linnaosavanematele, kuid mitte kunagi volikogu kantselei juhatajale, kellel erilisi ametisõite polegi vaja teha. Eriti arusaamatuks teeb loo tõsiasi, et Merzinil pole juhiluba.

“On täiesti arusaamatu, miks maksab Tallinna linn isikliku sõiduauto kasutamise hüvitust inimesele, kellel teadaolevalt puudub juhiluba. See tundub olevat lihtsalt kantselei juhatajale palgalisa maksmine põhimõttel “juriidiliselt on kõik korrektne”,” kommenteeris Rumm Päevaleht Online’ile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2006, 07:40
Otsi:

Ava täpsem otsing