• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Londoni kohus mõistis Eesti netipetturi viieks aastaks vangi

  Londoni esimese astme kohus Harrow Crown Court määras Eesti kodanikule Aleksei Kostapile viieaastase vanglakaristuse, kinnitati Eesti Päevalehele kohtu pressiosakonnast.

  13. detsembri kohtuotsuses on lisaks ära märgitud soovitus saata süüdimõistetu oma kodumaale, kirjutas Eesti Päevaleht.
  30. novembril mõistis Londoni kohus endise noorteklassi judoka, 31-aastase Kostapi koos kahe teise isikuga süüdi identiteedi võltsimises ja kümnete miljonite naelsterlingite väljapetmises Briti pankadelt. Muuseas leidis politsei kolm tema pildiga valepassi. Kostap jäi endale kohtus lõpuni kindlaks, kinnitades, et ta lavastati süüdlaseks.
  Kostapi jõugukaaslastele, end süüdi tunnistanud Venemaa kodanikule Anton Gelonkinile (kohtus kasutas seda nime, Briti pressi andmetel on aga sama isiku puhul tegemist endise Moskovski Gorodskoi panga juhi Anton Dolgoviga, kes jättis 1990. aastatel panga suurtesse võlgadesse, ise seejärel kadudes) mõistis kohus kuus aastat vangistust ning Leedu kodanikule Romanos Vasilauskasele 18 kuud vangistust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Abiks investorile: kuidas hinnata iduettevõtet?
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Usinalt aktsiaid müünud ELMO Rendi juht lahkub juhatusest
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Eestis populaarne auto põrus USA rahulolu-uuringus
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.