• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Luman ja Veskimägi jagaks keskkonnaraha ettevõtlusele

  Mõjukad ettevõtlusjuhid Toomas Luman ja Enn Veskimägi ning ametiühingute juht Harri Taliga tegid Euroopa Komisjonile pöördumise, millega soovivad järgnevaks seitsmeks aastaks vähemalt 100 miljonit eurot (1,6 miljardit krooni) lisatoetusi ettevõtlusele keskkonnakaitseliste investeeringute arvelt.

  7. detsembril tehtud pöördumises, mis on haruldane seetõttu, et paberil on nii töövõtjate kui ka tööandjate allkirjad, kirjutasid Luman, Veskimägi ja Taliga Eesti valitsuse soovist suunata suur osa rahast ebavajalikule – investeeringuteks kinnisvarasse ning niigi heas seisus olevale keskkonnakaitsele, selle asemel et panna raha tööjõunappuse ning palkade kiire kasvu tingimustes firmade tootlikkuse suurendamisse tootmisseadmete uuendamise toetuste kaudu, kirjutas Eesti Päevaleht.
  Veskimäe sõnul on poolteist miljardit krooni viimane piir, millega tööandjad lepiksid.
  “Küsimus on poliitilises tahtes,” ütles tööandjate keskliidu volikogu esimees Veskimägi, kelle sõnul kildkond poliitikuid väldib teemat.
  Eestile 2007–2013 eraldatavast 53,5 miljardist kroonist euroabist kulub keskkonnale 12,5 ja ettevõtlusele 5,8 miljardit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Toomas Taube: taasiseseisvunud Eestis sai tööõigus ühena esimestest uue seaduse
Vaid kolm päeva pärast Eesti Vabariigi põhiseaduse vastu võtmist rahvahääletusel juunis 1992 jõustus töölepingu seadus. Mitu olulist seadust, nagu näiteks asjaõigusseadus, tsiviilseadustiku üldosa seadus ja võlaõigusseadus, hakkasid kehtima oluliselt hiljem, kirjutab Äripäeva erilehes Juubel advokaadibüroo Walless partner ja vandeadvokaat Toomas Taube.
Vaid kolm päeva pärast Eesti Vabariigi põhiseaduse vastu võtmist rahvahääletusel juunis 1992 jõustus töölepingu seadus. Mitu olulist seadust, nagu näiteks asjaõigusseadus, tsiviilseadustiku üldosa seadus ja võlaõigusseadus, hakkasid kehtima oluliselt hiljem, kirjutab Äripäeva erilehes Juubel advokaadibüroo Walless partner ja vandeadvokaat Toomas Taube.
Raadiohommikus: toidu kallinemisest, rekordilisest palgakasvust ja Ferraridest
Kolmapäevane hommikuprogramm võtab fookusesse hinnatõusud, toidu kallinemise, rekordilise palgaralli ja luksusautode müügi.
Kolmapäevane hommikuprogramm võtab fookusesse hinnatõusud, toidu kallinemise, rekordilise palgaralli ja luksusautode müügi.