LHV: SEC-i juurdlus Vene kodaniku suhtes ei puuduta teisi kliente

Annika Matson 20. detsember 2006, 15:54

USA Väärtpaberijärelevalve (SEC) poolt
Jevgeni Gašitševi ja tema poolt kasutatud Belize äriühingu Grand Logistic S.A.
suhtes New Yorgis algatatud kohtumenetlus ei puuduta LHV d ega LHV teisi
kliente.

LHV teatas, et ei ole Venemaa kodaniku Jevgeni Gašitševi võimalike rikkumistega seotud ning Venemaa kodaniku Jevgeni Gašitševi võimalikud rikkumised ei avalda mõju LHV või LHV kliente varale või klientide võimalustele teha tehinguid. LHV on antud küsimuses teinud koostööd nii USA Väärtpaberijärelvalveinspektsiooni (SEC) kui ka Eesti Finantsinspektsiooniga. Seoses Jevgeni Gašitševi tehingutega ei ole SEC LHV vastu nõudeid esitanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. December 2006, 15:53
Otsi:

Ava täpsem otsing