Sadolin laiendab Raplas haaret

21. detsember 2006, 11:49

ES Sadolin ASi Rapla tehas taotleb
kasutusluba värvitsehhi laiendusele, et alustada seal uuel aastal tootmist.

Rapla valla ehitusspetsialisti Mati Leipalu sõnul taotleb tehas kasutusluba 1180 ruutmeetri suuruse halli laiendusele koos rekonstrueeritava laopinnaga, kirjutas Nädaline. “Leppisime Sadolini esindajaga kokku, milliseid täiendavaid materjale ta peab uue aasta algul veel esitama,” selgitas Leipalu.

Vald ei anna enne kooskõlastust, kui kõik vajalikud kooskõlastused päästeameti, tervisekaitsetalituse jt on saadud. “Põhiline on päästeamet, nendega koos lähen olukorda kohapeale uurima,” lubas Leipalu. Suuremaid probleeme Leipalu ei näe, kuna Sadolin kooskõlastas enne ehituse algust projekti vastavates instantsides.
Raplamaa tööinspektsiooni juhataja Milda Möldre ütles, et nende ametkond ei ole veel uut tsehhi üle vaadanud. “Aga seal on väga tubli töökeskkonnaspetsialist ja kaadrivoolavus on väike,” teadis Möldre varasemate kogemuste põhjal öelda.

Sadolini tootmisdirektori Piret Minni sõnul laiendatakse tsehhi, kuna sortiment on laienenud ja tehnoloogia kuhjus liiga üksteise otsa. Algul toodeti Pinotexi, sellele on lisandunud Sadolini kaubamärgi tooted. Viimane tooteartikkel, mis juurutati, oli põrandalakid ja põrandaõlid. Uusi töökohti juurde ei teki, kuid tootmine muutub ohutumaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2006, 11:43
Otsi:

Ava täpsem otsing