Ardo Kalda • 21. detsember 2006 kell 22:00

Toyotal kolm mudelit esikümnes

ARKi andmete põhjal oli möödunud kuul enimmüüdud mudeliks oodatult Toyota Corolla, edestades enam kui kahekümne autoga Ford Focust.

Tugeva tulemusega paistab silma ka Škoda Octavia, mis oma odava hinna ja suurepärase vastupidavusega on ka Škoda igakuise esikümne väärilise müügi alustala.

Toyota üldtabeli esimene koht ei pane eriti imestama, sest mudelite järgi on neil esikümnes juba kolm autot. Väikemaasturite klassis on see sel aastal juba teine kuu, kui RAV4 on suutnud ära teha oma tavaliselt tabelit juhtivale konkurendile Honda CR-V-le.

Kuigi me ei näe Saksamaa autotootjatest tugevaimat müügitulemust näitavat Volkswagenit ühegi mudeliga esikümnes, on nad oma laia ja tugeva mudelivalikuga olemas üle terve tabeli, näidates kõikidele mudelitele keskmisest tugevamaid tulemusi. Ühtlaselt terve mudelivalikuga kaetud müük ongi selle firma edu aluseks.

Hetkel kuum