Uute paremate lugudeni 2007ndal

Lennart Beat 22. detsember 2006, 00:00

Kuigi siinse rubriigi ülesanne on albumite soovitamine, on mu kodune playlist väikevormide ehk siis lauludekeskne. Corinne Bailey Rae, Keane, Timberlake, Razorlight, Orson ja Jet on küll 2006 isiklikud lemmikud, kuid rotatsioonis on neilt siiski kindlad lood. Eraldi tõstaksin esile sähvatusi, mis minuni muid kanaleid pidi jõudsid. Neist suurim raputaja oli Keith Urbani südamepurustaja "You'll Think Of Me". Polnuks Cassie - "Me & U'd", oleks Nelly Furtado pop/r'n'b väljal löömata jäänud. Justini lainetust jätkub ka 2007ndaks ja Timbalandi saundid olidki parimad, mida raadiost kuulda sai. JT parim laul on aga teise aasta suurmehe Rick Rubin'i toodetud ning on Futuresex/Lovesoundsi lõpukas. Retroroki pärlid olid The Feeling ja James Morrison . UKst tulid ka parimad oma lugudega naised - Nerina Pallot ja Sandi Thom. Snow Patroli "Eyes Open" on aga parim U2 album sel aastal. Aasta hümn? Lihtne! The Killers - "When You Were Young".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing