Elektroonilise järelevalve hanke võitis Elmo-Tech Ltd

22. detsember 2006, 15:15

Justiitsministeeriumi riigihanke komisjon
tunnistas parimaks elektroonilise järelevalve seadmete pakkujaks ettevõtte
Elmo-Tech Ltd.

Kokku osales konkursil kolm pakkujat, teatas justiitsministeerium. Justiitsministeeriumi kohtute osakonna nõuniku Rait Kuuse sõnul kvalifitseeriti kolmest esitatud pakkumisest kaks, millest Elmo-Techi pakkumine sai hindamise tulemusena rohkem punkte.

„Hoolika planeerimise ja tiheda lepingu sõlmimise ning juurutamise töö korral on teoreetiliselt võimalik esimene kinnipidamisasutusest ennetähtaegselt vabastatu "rõngastada" 1. märtsil,“ märkis Kuuse.

Elektroonilise valve kohaldamist korraldab kriminaalhooldussüsteem ning järelevalvele allutamise otsustab kohus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. December 2006, 15:14
Otsi:

Ava täpsem otsing