Tarmo Mänd: kurjus on läinud Eestis üle piiri

22. detsember 2006, 08:27

Rahvaliidu nimekirjas riigikokku
kandideeriva endise presidendi-kantselei direktori Tarmo Männi sõnul on meedia
maalinud temast pildi kui saatanast ning eestis on kurjus üle piiri läinud.

"Mind on elus õpetatud andestuse kaudu vaba olema. Mul ei ole kellegi vastu vimma. Muidugi olen ma tuska tundnud või on see hinge läinud, kui on olnud valusaid rünnakuid või on midagi sepitsetud. Minust on ju kirjutatud kokku selline saatan, et ma ei tea, kuidas sellest kuvandist vabaneda. Need, kes mind tunnevad, teavad, et ma pole ega muutu selliseks," kommenteeris Mänd Eesti Päevalehele küsimust, kas meedia on talle liiga teinud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. December 2006, 08:26
Otsi:

Ava täpsem otsing