Maksuhaldur andis Keila-Joa Sanatoorsele Internaatkoolile konfiskeeritud kütuse

Mariliis Pinn 29. detsember 2006, 13:28

Maksu- ja tolliamet koostöös Harju
Maavalitsusega andis Keila-Joa Sanatoorsele Internaatkoolile tasuta üle kokku 36
799 liitrit kütust.

Kütus, mis koolile detsembri keskel tasuta üle anti, on Põhja maksu- ja tollikeskuse poolt konfisteeritud erinevate kontrollitoimingute käigus, teatas maksu- ja tolliamet.

Maksu- ja tolliameti Põhja maksu- ja tollikeskuse juhataja Raivo Piiritalo sõnul on tegemist juba traditsiooniga, sest ka eelmisel aastal anti konfiskeeritud kütus tasuta Harjumaa hooldekande asutusele. "Peame oluliseks, et tolli poole tegevusena konfiskeeritud võtskaubast ja salakütusest saaks lisaks kasu ka need, kes abi vajavad," lisas Piiritalo.

Käesoleva, 2006. aasta esimese üheksa kuu jooksul kontrollisid tolliametnikud kokku 515 tanklat ja avastasid neis mittekvaliteetse kütuse müügi 94 juhul. Sellega peatati ligi 488 tuhande liitri ebakvaliteetse kütuse müük.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. December 2006, 13:28
Otsi:

Ava täpsem otsing