Võõrad tõusvas sündmustekeerises

Christel Karits 12. jaanuar 2007, 00:00

Tänasest näeb Coca Cola Plazas Alejandro Gonz?lez I??rritu draamat "Paabel", mis asub 15. jaanuaril püüdma Kuldgloobust kokku seitsmes kategoorias.

Ühekorraga nii intiimne kui ka eepiline draama "Paabel" lõpetab lavastaja Alejandro Gonz?lez I??rritu triloogia, mille eelmisteks filmideks on "Amores Perros" ja "21 grammi". Film pälvis Cannes'is juba parima lavastaja auhinna.

Vintpüssiga relvastatud noored marokolased valvavad oma pere kitsekarja. Poisid otsustavad püssi proovida, aga kuul lendab kaugemale, kui nad arvata oskasid. Ühe hetkega põrkuvad nelja inimrühma elusaatused kolmel erineval kontinendil. Lumepallina kasvavasse sündmustekeerisesse kistakse ameeriklastest abikaasad, mässuline kurt jaapanlane oma isaga ja mehhiklannast lapsehoidja, kes viib ühe Ameerika perekonna lapsed loata üle piiri. Need võõrad ei kohtu omavahel kunagi ja nad jäävadki isoleerituks tänu oma võimetusele suhelda kellegagi enda ümber.

Lisaks paljudele amatöörnäitlejatele osalevad filmis Brad Pitt, Cate Blanchett , Gael Garcia Bernal, K?ji Yakusho, Clifton Collins Jr., Michael Pena jt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing