Üks küsimus: Mida arvate hüpoteetilisest valitsusest?

ÄP 18. jaanuar 2007, 00:00

Marek Strandberg, roheliste juhtfiguur
Lugedes tundub, et Postimees võtab seda nimekirja kui mängu ja nii järeldan, et ka erakonnad võtsid seda mänguna. Ei tekita minu mingisugust tunnet, ütlen teile ausalt. Meie ei osalenud, sest ei oska veel kedagi kuhugi välja pakkuda.

Tarmo Noop, A. Le Coqi juht
Kogu see nimekiri on suur spekulatsioon nii et vahet pole, keda siin on tõsisemalt või vähem tõsiselt mõeldud. Arvan, et ükski erakond üksi seda ära ei võida ja seega tuleb mingi koalitsioon. Sel juhul hakkavad need nimed totaalselt muutuma. Näiteks kui Reiljan ei saa peaministriks, aga on koalitsioonis, siis on ta mingi muu minister.

Raivo Kütt, Amserv Grupi juht
Tegelikult suhtun sellesse väga külmalt. Kuigi just täna mõtlesin, et tundub, nagu võiks Eestis igaüks minister olla. Kahjuks on selline olukord meile kujunenud.

Sven Sester, Riigikogu liige
Bridžis öeldakse, et paku leping ja looda, et läheb täppi. Nii toimiti ka nüüd. Tundub, et tegemist on tüüpilise ajakirjandusliku spekulatsiooniga. Selliseid tabeleid tuleb alati huumoriga võtta. Nii ma ka seda võtsin.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing