Naturaalsed puitpõrandad

Teet Reier 05. veebruar 2007, 00:00

Tavalisest materjalitutvustusest erineb see rubriik aga selle poolest, et ehituskaubamajades leiduvate soodushinnaga materjalide asemel võib siit leida vaid hinnaklassi ülemisse otsa kuuluvaid tooteid. Ehk siis materjali kullafond koos lühikese tutvustuse ja hindadega.

Esimesena tuleb juttu naturaalsest puidust põrandakatetest.

Eelmise aasta teises pooles oli märgata, et inimeste ostujõud on kasvanud ning tavalise kolmelipilise parketi asemel eelistatakse midagi huvitavamat. Kui varem kehtis 80 : 20 printsiip: 80% inimesi valis tamme, sellest omakorda 80% kolmelipilise laudparketi, siis aasta teises pooles suurenes huvitavamate ja kallimate parkettide müügi osakaal.

Valge õliga töödeldud põrand ei ole enam eelistatuim, selle asemel on domineerima hakanud antiikse või lausa musta tooniga töödeldud põrandad. Kuum kaup oli ka tiikpuust laevatekipõrand Teak Marine vannitubadesse.

Oleme täheldanud, et hinnalisemaid parkette valivad siseviimistluspakettidesse ka nutikamad arendajad ja ehitajad - uute pindade müügiaeg on pikenenud, sageli on ostjaks nn teisel ringil olijad, kes otsivad kvaliteetsemat elamispinda, sellepärast annab hinnalisem siseviimistlus arendajatele eeliseid pindade müümisel.

Forbo Palette on uudse viimistlustehnoloogiaga trendikollektsioon, mis ühendab endas klassika ja eksootika. Järjest rohkem kasutatakse sisekujunduses põnevaid ja julgeid värvikontraste, sobitades omavahel heledat ja tumedat.

Forbo näol on tegemist kvaliteetparketiga, mida iseloomustavad unikaalsed omadused: lihtne paigaldus tänu liimivabale SafeLoc-ühendusele, stabiilsus ja kaua püsiv kena väljanägemine BlockTechi tootmismeetodist tingituna ning kriimustuskindel kaitselakikiht DefaTech. Kõigele sellele tuginedes julgeb Forbo oma parketile anda 25aastase garantii.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:26
Otsi:

Ava täpsem otsing