Lühim eluiga jäi 1994. a majanduslangusse

ÄP 14. veebruar 2007, 00:00

President Arnold Rüütel märkis Keskerakonna ajakirjas Dirigent, et Eesti märkimisväärsel majandusedul on oma hind: teravnenud sotsiaalsed pinged, ebaõiglane omandireform, järsk varanduslik kihistumine ja rahva halvenenud tervis.

Paraku ei oska me öelda, missugune oleks tänane olukord ilma majanduseduta - võimalik, et hullem. Üks näitaja, mida meie statistika-amet prognoosib, on keskmine oodatav eluiga sünnihetkel. See on tasapisi tõusnud: 1994. a madalaimalt näitajalt, 66 aastalt, 73 aastani 2005. a (mehed ja naised koos).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing