Üks küsimus: Kuidas meeldis presidendi pidu?

ÄP 27. veebruar 2007, 00:00

Signe Kivi, Eesti Kunstiakadeemia rektor
Presidendi kõne oli väga põhjalik: poeetiline, aga samas väga tõsine. Mõni rõõmsam tähelepanek või nali oleks ehk võinud olla sisse pikitud. Kontsert oli väga hea pikkusega ja lustlik. Samas hakkan puudust tundma meie tõeliste tippude ülesastumisest sel tähtsal päeval. Tartu rahvas oli mõelnud ka afterparty peale - saime ööklubis Atlantis mõnusalt tantsida ja korraliku prae süüa. Ma ei teagi, mis kell pidu lõppes, ühel hetkel hakkasid kõik minema ja nii meiegi.

Tarmo Kriis, Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja
Minu arvates oli tänavune vastuvõtt parem kui eelmisel aastal. Huvitav oli viibida uutes ruumides, presidendi kõne oli asjalik ning ühtis ka minu seisukohtadega. Kuna inimesed olid Vanemuises eri korrustel ja ruumides, oli rohkem võimalusi aega veeta. Ei olnud sellist püstijalu ranget olemist nagu Estonias.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing