Üks küsimus: Mis tingimustel müüksite oma ettevõtte?

ÄP 28. veebruar 2007, 00:00

Tiit Efert, Profimeedia OÜ osanik
Arvan, et reklaamibürood Profimeedia pole praegu õige aeg müüa. Tegemist on noore ja kasvava ettevõttega. Õige aeg on müüa siis, kui ettevõttest on villand või ettevõte on oma kasumlikkuse tipus ning tulemused saavad minna ainult kehvemaks.

Einar Vallbaum, Lajose omanik
Olen nõus müüma ainult vaid väga-väga-väga suure raha eest! Nagu öeldakse, kõik asjad on elus müüdavad, välja arvatud lapsega naine. Vaat neid ma ei müüks ja ei vahetaks. Aga just praegu ei näe ma küll erilist põhjust, et peaks midagi maha müüma.

Magnus Pruul, POS Print OÜ juhatuse liige
Kaaluks osalist müüki juhul, kui uus osanik tooks kaasa mingi olulise lisaväärtuse, kas siis investeeringute või uute klientide näol. Ise päris taanduda ei soovi. Usun meie ärisse ja seega tahaksin siin ka edaspidi sõna sekka öelda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing