Katrin Virkus hindab käte ilu

Liina Raudik 02. märts 2007, 00:00

Küüsi ja käsi käib Katrin Virkus hooldamas regulaarselt korra nädalas. Erinevalt aga paljudest teistest naistest ei kanna Katrin kunstküüsi, olgugi et ka temal on need olnud: "Mulle tundus täiesti mõttetu istuda maniküüris üle nädala paar tundi. Leidsin, et selle peale ma oma aega küll ei kuluta." Samas ei ole ta sugugi kindel, et ühel päeval uuesti kunstküüsi kandma ei hakka.

Ka oma igapäevases meigis eelistab Katrin pigem loomulikkust. Hommikuti toonitab tagasihoidlikult laugusid, värvib ripsmeid, huuli ning kasutab jumestuskreemi. See viimane on tema iluarsenali hulka sattunud alles hiljuti pärast talle tehtud proovimeiki. "Siis nägin vahet, et jumestuskreemiga näeb nägu palju parem välja, ja hakkasin ise järele tegema," tunnistab Katrin.

Ilutoodetest on tema lemmikuteks Chaneli asjad. Firma ripsmetušš meeldib talle põhjusel, et see ei kuiva kolme kuuga ära nagu paljud teised. Katrinil jätkub ühest ripsmetušist umbes pooleks aastaks.

Chaneli tooted avastas ta ühel reisil, kus oli sunnitud õhtul poodi minema, sest oli kogu oma kosmeetikakoti Eestisse unustanud. "Nüüd olengi umbes aasta täiesti teadlikult Chaneli ostnud ning lasknud teha poodides ka proovimeiki, et leida endale õiged värvitoonid," räägib Katrin.

Muude asjade suhtes Katrinil nii kindlaid eelistusi ei ole. Näiteks ei ole tal ühte kindlat juuksurit. "Ühe juuksuri juures käimine on tülikas, sest tavaliselt, kui on mingi üritus, siis see juuksur kas ei ole tööl või peab talle pikalt ette helistama, et aega saada," põhjendab Katrin.

Nii käib ta kahe-kolme juuksuri juures, kes kõik töötavad küll samas ilusalongis. Salongi valikul oli Katrinile üheks olulisemaks tingimuseks, et see oleks avatud ka pühapäeviti, kuna paljud üritused toimuvad just siis.

Näohooldustest on Katrini üheks suureks lemmikuks Decléori hooldus, kuna selle aja täiteks, kui mask näol kuivab, tehakse kätehooldust. Kosmeetiku juures käib Katrin aga üsnagi kaootiliselt. "Ideaalne variant on ju see, et käid korra ära ja paned endale kohe järgmise aja kirja. Enamasti aga tuleb midagi vahele ja kõik plaanid lähevad kraavi," naerab Katrin.

Foto: Julia-Maria Linna

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:28
Otsi:

Ava täpsem otsing