Otepääl saab mängida taligolfi

Christel Karits 02. märts 2007, 00:00

Kõik huvilised saavad teha oma esimese lumise golfimängu Otepää golfikeskuses, kus on avatud Baltimaade ainus taligolfiväljak.

Otepää golfiklubi tegevjuhi Kaarel Sibula sõnul erineb taligolf suvisest golfist teistsuguse raja, varustuse ja reeglite poolest. "Talvel asendab rohelist muruvaipa lumi, mis on lumetraktoriga kinni pressitud. Ka golfipallid on teist värvi - kui suvel kasutatakse valgeid palle, siis lume peal mängitakse värvilistega," kirjeldas Sibul. Ta lisas, et oluline vahe on ka see, et talvisel golfirajal saab mängida igaüks - ka siis, kui spetsiaalne golfikursus on läbimata. "Augud, kuhu golfipalli peab lööma, on talverajal kolm korda suuremad, nii et pihtasaamine on lihtsam," ütles Sibul.

Otepääl Mäha külas asuv taligolfiväljak on avatud iga päev kella 9-17. Kohapeal laenutatakse golfikeppe ja müüakse spetsiaalseid golfipalle. Pärast lumist golfimängu ootab kõiki kuum saun ja soovi korral eine Otepää Golfiklubi restoranis.

3. ja 4. märtsil peetakse Otepää golfiväljakul suur taligolfivõistlus HVB Otepää Winter Golf Tournament, kus osalevad esmakordselt lisaks amatööridele ka professionaalsed golfimängijad.

Otepää taligolfiväljak on avatud kuni 15. märtsini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing