Võistlustules 124 tantsupaari

Christel Karits 02. märts 2007, 00:00

Et aastalõpus ülesköetud tantsukirg ei vaibuks, võiks laupäeval minna Saku Suurhalli kaasa elama Eesti parimatele tantsijatele kümne tantsu meistrivõistlustel.

Kümne tantsu meistrivõistlused toimuvad neljas vanuseklassis: juunior I, juunior II, noored ja täiskasvanud. Kokku on võistlustele registreerunud 124 tantsupaari, kes näitavad oma oskusi nii ladina-ameerika kui ka standardtantsudes.

Ladina-ameerika tantsude osas esitavad võistlejad viis tantsu: samba, tša-tša-tša, rumba, pasodoobel ja džaiv. Standardtantsude osas tantsitakse samuti viis tantsu: aeglane valss, Viini valss, tango, fokstrott ja quickstep.

Tantsupaare hindab seitse erinevate välisriikide hindekohtunikku. Kohtunike kogu tööd juhib Peep Vardja.

Mullu 10 tantsus täiskasvanute klassis teise koha saanud Alari Lukk ja Dina Sõritsa ning kolmanda koha saanud Marko Kiigajaan ja Mari Piksar on ka tänavu tiitlikoha pärast võistlemas. Samuti on favoriitide seas Marko Mehine ja Maria Fessai, kes saavutasid tänavu teise koha Eesti meistrivõistlustel ladina-ameerika tantsudes ja kolmanda koha standardtantsudes.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing