Eestis valmib ESTA PARKET

Teet Reier 05. märts 2007, 00:00

Pärast veebruarikuise Oma Maja ilmumist, kus oli juttu naturaalsetest puitpõrandatest, selgus, et mitte kõik selline materjal ei rända meile sisse, vaid ka Eestis valmistatakse alates eelmisest aastast ESTA PARKETi nimelist parketti.

See valmib firmas Technomar & Adrem AS, mis alustas tegevust juba 1991. aastal. Ettevõte müügijuhi Eduard Delaray sõnul oli see asjade loogiline käik. "Omades üle kümneaastast kogemust parketi komponentide tootmises maailma juhtivatele parketitootjatele, nagu Kährs, Tarkett, Karelia jt, otsustati viia protsess loogilise lõpuni ja hakata ise tootma mitmekihilist parketti," selgitab ta.

Eesmärgiks seati maailma tippudega võrdse kvaliteediga parketi tootmine Eestis. Selleks ehitas Technomar & Adrem parketitehase, mis sisustati uute Saksa, Rootsi ja Itaalia parimate tootjate seadmetega. "Kasutades kaasaegseid tehnoloogilisi lahendusi parketitootmises, oleme hakanud tootma esmaklassilist naturaalsest puidust laudparketti," lisab Delaray.

"Sõltumatute katselaboratooriumide testides ei jäänud meie parkett alla ühelegi tuntud parketimargi tootja parketile, olles mõnede suhtes isegi kvaliteetsem."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing