Osta mitteläbuköidav korter

Kadi Heinsalu 14. märts 2007, 00:00

Et klientide tähelepanu äratada, lähtuvad mõned kinnisvaramaaklerid www.city24.ee-s põhimõttest: unusta ära eesti keele oskus, ära korrektsuse pärast pinguta.

Pealegi pakuvad vigadega kuulutused põnevat mõistatamist uudissõnade osas.

Nii pakub üks maakler, et on "ilus korter - galerei, tsokli korrusel. desaineri töö ja planeering, mõned dekori asjud:piltid tundud kustikud, vaasid ja nii edasi. ilus saun, mahtutav dzakussi (sõnast jacuzzi - mullivann, toim.), masazoriga dušš, kamin, avar köök tehnikaga, mööbel nahast, toolid, peegli lauad, kapp-kuppe. reguleriv ventilatsioon, oma katel, gaasi küttuse süsteem, boiler, põranda küte igal pool. korteris kaotatakse aeg, VÄGA ilus disain, tule ja vaata!"

Teine maakler pakub n-ö nišitoodet: "maatükki Harjumaal, Nišši vald, Munalskme, Info: Metsavahi kinnistu reg nr 101280. Tallinnast 40 km; Vasalemma lähedal. Nišši valla keskust 10 km. Hea bissiühendus, olemas kool, lasteaed, pood."

Harku järve taga on müügis paarismaja kahekorruselise vannitoaga: "Kirikuu tee, Käämmo 8. Harku järved tagant. Boksi üldpind on 140 m2. Grunt 1300m2. Majas on 5 tubade arv. Esimesel korrusel on avar elutuba avatud kööginurgaga, saun, wc. 2-korruseline on 3 magamistubad ja vannituba. On ka kamin, rõdu, terrass. Toonitud aknad.Plaanering ja ehituse sissematerjalid kliendi soovil. Garazi väravadale kaugjuhtimis pult.Garazi-20m2."

Sõnad "kaugjuhtimispult" ja "graazivärav" on üle jõu käinud ka teisele maaklerile, kes pakub: "Maja ehitusel olema, ehitamine kliendi soovil. Majas oleb puuaknad, aknad toonitud, rõdu, kamin, saun, garazi väravadele kaugjuhtimis pult, põranda küte. Garaz-20m2"

Friikidele on pakkuda mitteläbuköidav ja broneeritud uksega Maardu korter: "Korter muudetud planeerimisega toad tehtud mitte läbuköidavaks. Kõik aknad PVC, klaasitud rõdu ja broneeritud uks.2

On veel saadaval üks mikrolaenuga vatu köök: "Eksklusiivne korter uued mööbliga ja tehnikaga (mikrolaen, külmkapp, tolmumeja) vatu köök, väga ilus rajon, hea transpordi ühendus."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing