Pentax Optio W30 - veealune kaamera

Indrek Kald 20. märts 2007, 00:00

Pentaxi uue digikaameraga Optio W30 saab pildistada kuni kolme meetri sügavuses vees järjest kaks tundi. Eelkäijaga võrreldes on kaamera veekindlust sisekonstruktsiooni ja metallist korpuse muudatuste abil suurendatud, et saaks pildistada sügavamal ja kauem. Lisaks on W30 ka tolmukindel.

Kaamera on varustatud uue 2,5tollise LCD-monitoriga, mille taustvalguse ajutise suurendamise funktsioon parandab pildi nähtavust eredates valgustingimustes. Digitaalne pildistabilisaator vähendab kaamera värina mõju pildile, kuna kaamera suurendab ise ISO tundlikkust ja pildistab lühema säriajaga. Ka on W30-l video värinastabilisaator.

Automaatrežiim valib ise pildiprogrammi (maastikuvõte, portree, öövõte jms) ning määrab objektist lähtuvalt seadistused. Portreepildistusrežiimis kasutatav näotuvastusfunktsioon tunneb kaadri piires automaatselt ära inimeste näod ning seab selle põhjal särituse ja fookuse. W30 suudab pildistada kuni 1 cm kaugusel asuvat objekti.

Kaamera eraldusvõime on 7,1 megapikslit. W30-l on ka kolmekordne optiline suum, suumimise ajal objektiiv kaamerast ei välju. 22megabaidise sisemäluga kaamera ühildub tavaliste SD-kaartide kõrval ka uute SDHC-mälukaartidega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing