Eesti Post ja TNT Eesti alustasid koostööd

ÄP 28. märts 2007, 00:00

"Eesti Posti ja TNT ühine eesmärk on pakkuda klientidele võimalust kasutada premium-kvaliteediga rahvusvahelist kiirteenust," ütles Eesti Posti juhatuse esimees Hans Teiv "Eesti Post otsis partnerit kõrge kvaliteediga usaldusväärse rahvusvahelise kullerteenuse pakkumiseks, kellel oleks globaalne võrk ja rahvusvaheliselt tuntud kaubamärk," lisas Teiv.

Postkontoris pakutav teenus on mõeldud jaeklientidele, kellel on vajadus garanteeritud kättetoimetamisajaga kiirteenuse järele. Enamiku Euroopa riikide keskustes on postkontorites tööpäeviti enne kella 16 vastu võetud saadetised kohal juba järgmisel tööpäeval. Kokku on võimalik saata ligi 200 sihtriiki ning kõik saadetised on jälgitavad www.tnt.ee kodulehel.

Märtsist alustavad saadetiste vastuvõtmist Tallinna postkontor ja Pallasti 28 äriklienditeenindus, sügisel liituvad Eesti suuremate keskuste 16 postkontorit ja aasta pärast on TNT Global Expressi teenuseid pakkuvaid postkontoreid üle Eesti 44. Sügisest on kavas laiendada postkontorite vahendusel pakutavale TNT Global Express teenusele ka kindlustuse lisateenust.

TNT Eesti müügi- ja turundusjuht Enno Aermates lisas: "TNT jaoks on oluline, et teenus oleks kättesaadav ka klientidele, kellele on mugavam tulla ise postkontorisse. Koostöö arengu perspektiiv on laiendada kättesaadavus kõikide maakondade keskustesse."

Nüüdsest pakub Eesti Post kolme rahvusvahelist kiirtransporditeenust: EMS 65 sihtriiki, ELS Ekspress Baltimaadesse ja TNT Global Express ligi 200 riiki üle maailma.

TNT Global Express on võrreldes teiste samalaadsete teenustega kõige kiirem ja kvaliteetsem.

Esimese rahvusvahelise saadetise dokumentidega pani teele Tallinna postkontorist Hollandi suursaadik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:29

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing