Noored jumalad

Lennart Beat 30. märts 2007, 00:00

Montreali grupp tühistas just Euroopa turnee laulja Win Butleri olematuks muutunud hääle tõttu ja meie peame suursündmuse ootuses edasi kannatama. Nende teise plaadi on kiiremad hindajad sama hästi vastu võtnud kui "Funerali" kolm aastat tagasi. Ei sattunud tollal kuulama, aga "Neon Bible'i" lummus muudab asja. Arcade Fire teeb sama, mida kõik teisedki moodsa roki kangelased - muusikat sünnidaatumiga vähemalt 30 kevadet tagasi. Sugulus The Killers'iga on täiesti olemas, kuid AF suudab rohkem. Kõikide siinsamas soovitatud heade CDde seas on see üks vähestest, mis mind tõeliselt liigutab. Liiga palju ideid ja mõjutajaid, veidraid instrumente ning pinget. Bändi kohta loetud materjalis olid igavad kirjeldused, nii et neo-wave'i mõtlesin lihtsuse huvides ise välja, et veidigi kogetut edasi anda. Tegelikkus on palju põnevam, soovitan tungivalt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing