Millimeetrite mäng

Mariliis Pinn 02. aprill 2007, 00:00

Eestis on uue passi saamine keerulisem kui Aerosmithi kontserdile pileti ost. Hiljutisel passivahetusel migratsiooniametis hakkas mulle tunduma, et uut Eesti passi mulle ei anta. Nimelt olid minu pildid 1 millimeetri võrra liiga kitsad ja ka pea oli pildi peal 2 millimeetrit lühem, kui nõutud. Suur oli minu üllatus, kui kuulsin, et korralikke pilte saabki vaid ühest kohast, kuskilt Sõle tänaval asuvast fotoateljeest. Miks ei võiks kodakondsus- ja migratsiooniamet soetada paar digikaamerat, et saaks kohapeal teha passipildid nanomeetri pealt nii suured, kui neile sobib. Ja nii ei pea fotopoes välja prinditud digipilti uuesti sisse skaneerima.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing