USAs ebakindlus

Tõnis Oja 02. aprill 2007, 00:00

Uudised tarbijausaldusindeksi langusest ning probleemid elamuehitussektoris koos ebakindlusega intresside suhtes langetasid USA börse nädalaga enam kui protsendi.

Pärast 26. veebruaril toimunud 3,3protsendilist kukkumist vaevab investoreid küsimus, kas tegu on stabiliseerumisega või ootab suurem kukkumine alles ees, kirjutab The Wall Street Journal. Paljude arvates on oluline, et vaatamata elamuehituse järsule langusele kasvab majandus üsna korralikult ning aktsiatega peaks kõik korras olema. Aga nende järeldus aktsiate suhtes põhineb pigem lootustel kui teadmisel, lisab ajaleht.

Turg on närviline ja kõikuv, sest professionaalsed investorid ei oska prognoosida, mis tuleb edasi, ning nende olukord on jaeinvestorite omast kehvem. Kui väikeinvestor võib aktsiaturust lihtsalt eemale hoida, siis profid ei saa lubada endale luksust tõus maha magada.

Teine võimalus on otsida turvalisemaid aktsiaid. Bostonis asuva investeerimisfondi haldur McCormick soovitab osta suuremate ettevõtete aktsiaid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing