Mida rohkem, seda uhkem!

Annika Vaher 11. aprill 2007, 00:00

Poodides on praegu väga suur valik ehteid igale maitsele. Ühtviisi olulised on moepildis kõrvarõngad, ketid, pärlid, käevõrud, prossid jne. Samuti on ka materjalide valik väga suur: plastist ja puidust kulla ja hõbedani.

Moes on suured, kividega kaunistatud kokteilsõrmused. Kuna reegleid ei ole, võib neid kanda nii teksapükste ja T-särgi kui ka õhtukleidiga. Kuna tänapäeval pole palju pidulikke üritusi, kuhu saaks selga panna õhtukleidi, võib oma pilkupüüdvad ehted julgelt sobitada igapäevariiete juurde.

Praegu tasub välja otsida või poest osta endale suured kõrvarõngad. Kuju ja materjal polegi olulised, peaasi, et on suured - lihtne on leida oma maitsele sobivad. Siin näide suurtest ümaratest kullakarva kõrvarõngastest.

Võivad olla nii suured kui ka väikesed. Sobivad suurepäraselt minimalistliku komplekti juurde, olgu see siis lihtne väike must kleit või mõni ühevärviline pullover. Pärlid on ajatud ja väga naiselikud ehted, seega võib neid endale julgelt osta.

Neid on poodides igasugu variatsioonides ja igale maitsele. Siin kaks näidet väga erinevatest käeehetest. Selliseid käevõrusid võib ümber randme panna julgelt rohkem kui ühe. Ja kui soovitakse sel kevadel olla eriti stiilne, tuleb hankida endale naiselik lisanditega käekett.

Üks märksõna on medaljonid kettide küljes, mis sobivad eriti hästi kinnise kaelusega riiete juurde. Kuna sel kevadel kõik sädeleb ja sillerdab, tasub panna kaela oma bling-bling-ketid. Üks näide on siin D&G säravast ristiga ketist. Nagu käevõrudel, nii on ka kaelaehete otsas mitmesuguseid lisandeid: kristallkivide imitatsioonid, puidust, kullast või hõbedast ripatsid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:30
    Otsi:

    Ava täpsem otsing