Riigikogu valib reisisihte

Kadri Jakobson 12. aprill 2007, 00:00

Taas on käes aeg, kus Riigikogu moodustab eri riikide sõprade parlamendirühmasid, ehkki jääb üsna arusaamatuks, milleks neid vaja on. Tegelikult on üsna selge, et kui on õige aea käes, antakse rahvasaadikule võimalus kohvrid pakkida, ujumisriided ja päikesekreem ühes võtta ning soojale maale lennata. Näiteks keskerakondlane Helle Kalda on märkinud end Azerbaidžaani, Bulgaaria, Gruusia, Kanada, Kreeka, Moldova, Mongoolia, Rumeenia, Türgi ja Ukraina parlamendirühma. Ei mõista ainult, mis on tal Makedoonia ja Prantsusmaa vastu. Eelmises koosseisus oli kokku 37 taolist rühma. Jõudu tööle!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing