Keskealised on oodatud linnahalli nostalgitsema

Christel Karits 13. aprill 2007, 00:00

Electric Light Orcestrat peetakse sümfoonilise roki esmaavastajaks ja tema albumid on läbi aegade püsinud muusikaedetabelite tippkohtadel.

1971. aastal Suurbritannias loodud ELOs mängisid koos legendaarse Birminghami bändi The Move rokkarid ja Londoni sümfooniaorkestri muusikud.

Praegune ELO, mis tuli taas kokku 2005. aastal, koosneb kuuest rokkmuusika eliiti kuuluvast muusikust.

Bändis mängivad viiuldaja Mik Kaminski, basskitarrist ja vokalist Kelly Groucutt, oreli- ja flöödimängija Louis Clark, kitarrist ja vokalist Eric Troyer, klahvpillimängija ja vokalist Parthenon Huxley, trummar ja vokalist Gordon Townsend. Esimesed kolm on ELO liikmed alates 1974. aastast.

2005. aastal ilmavalgust näinud ELO uuel albumil"No Rewind" kõlab 10 Los Angeleses ja New Yorkis salvestatud lugu. See plaat on hämmastav segu kaasaegse muusika erinevatest suundadest.

"Oleme astunud uuele territooriumile, meid innustab Huxley ja Gordoni noor ja värske veri. Ma usun, et see on parim töö, mida Mik ja Louis on teinud. Kelly on endiselt tappev vokalist ja laululooja, tema tagab ELO muusika kõrgeima taseme vokaalis ja kõlas," ütleb Eric Troyer.

"Arvan, et kontserdist saab meeldejääv sündmus," on üks korraldajatest Ilja Goor kindel, kuid möönab, et pileti te eelmüük võinuks paremini minna. Ta lisab, et bändi liikmetel on erinõudmised vaid muusikariistade osas, näiteks Kelly Groucutt nõuab haruldast Fender Stratocaster kitarri.

Tallinna publikule esitab ELO nii oma hitte kui ka uusi laule: "Evil Woman", "Livin Thing", "Xanadu", "Jewel and Johnny", "WW Hero", "Shine a Little Love", "Confusion", "Hold On Tight Rockaria", "Sweet Talking Woman", "Standing Rain", "Mr Blue Sky", "Last Train To London", "Ticket To The Moon", "Don't Bring Me Down".

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing