Kui nõuanne on hea, leidub ka järgijaid

ÄP 13. aprill 2007, 00:00

Ajal, mil oskaja töötaja on muutumas firmale kullaga kaalutavaks kaubaks, on ettevõtete omanike suureks mureks olnud see, kuidas võtmetöötajaid firmas kinni hoida. Äripäev soovitas hiljaaegu, et parim viis selleks on teha neist firma kaasosanikud. Meil on hea meel, et ettevõtjad on meie nõu kuulda hakanud võtma. Kõigepealt Ekspress Grupi omanik Hans H. Luik (kuigi ta päris ei kinkinud töötajaile aktsiaid, aga siiski). Nüüd on sama asja eest põhjust kiita Merko suuromanikku Toomas Annust, kes on meilt seni peamiselt kriitikat kuulnud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing