'Armastatud superhitid läbi aegade' sai lisa

Christel Karits 20. aprill 2007, 00:00

29. aprillil tuleb publiku suure huvi tõttu armastatud superhittide kontserdisarja lisakontsert Tallinnas Estonia kontserdisaalis. Lavale astuvad Gerli Padar, Ivo Linna, Koit Toome ja Kaire Vilgats.

Kontserdil on kavas popiajastu parimad menulood armastatumatelt lauljatelt. Laulud on popmuusika klassikast, alustades Sinatrast ja The Beatlesist ning lõpetades Abba ja Robbie Williamsiga.

Koit Toome on õnnelik, et publik on kontserdisarja hästi vastu võtnud: "See annab kõikidele artistidele tublisti lisaindu, aga ka vastutust juurde. On huvitav ja arendav töötada koos selliste tugevate ja armastatud eesti lauljatega nagu Ivo Linna, Kaire Vilgats ja Gerli Padar. Ettevalmistusperiood on olnud ääretult loominguline."

Lauljad esinevad nii solistidena kui ka kolmekesi, neljakesi, segaduettide, mees- ja naisduettidena. "Nii üllatav, kui see pole, ei ole sellist kontserti Eestis varem korraldatud," ütleb korraldaja Marko Reikop.

Välismaiste lugudele kõrval esitavad artistid ka oma lemmikuid Eesti kullafondist. "Mingu või aastakümneid, rahvas armastab neid laule ikka, neid laule on hea laulda," ütleb Ivo Linna kontserdisarja iseloomustades.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing