IT Kolledži uus maja sai nurgakivi

ÄP 16. mai 2007, 00:00

Mai alguses pandi nurgakivi IT Kolledži uuele õppehoonele Mustamäel. Jaanuaris valmiv ligi saja miljoni kroonise ehitusmaksumusega õppehoone võimaldab kõrgkoolil võtta vastu rohkem tudengeid ja paranevad õppimisvõimalused.

IT Kolledži uus õppehoone kerkib Tehnikaülikooli ja Tallinna Tehnoloogiapargi naabrusesse, millega peaks kasvama ka koostöö mõlema asutusega rakendusliku IT-kõrghariduse korraldamisel.

Praegune õppehoone lammutatud Sakala keskuse naabruses mahutab 450 tudengit, uude mahub üle 600 tudengi. Uue maja viiele korrusele on projekteeritud suured ja praktiliste lahendustega auditooriumid, samuti arvutiklassid ning eriotstarbelised laborid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:32
    Otsi:

    Ava täpsem otsing