Guru näitab suunda

Raivo Sormunen 18. mai 2007, 00:00

Uudis, et investeerimisguru Warren Buffetti varahaldusfirma Berkshire Hathaway tugevdas positsiooni tervishoiutooteid valmistavas Johnson & Johnson, aitas üleeile USA aktsiaturu uue rekordtasemeni ning toetas eile omakorda ka Euroopa börse.

USA väärtpaberiinspektsiooni andmeil ostis Berkshire kvartaliga juurde 24,1 miljonit Johnson & Johnsoni aktsiat. Aktsia lõpetas 63,05 dollaril ehk 2% plussis. Lisaks suurendas Berkshire osalust Prantsuse ravimifirmas Sanofi.

Lisaks näitasid investoritele eeskuju ka teised investeerimisgurud.

Miljardärist investor Edward Lampert, kelle strateegiaks on investeerimine nõrgalt esinenud, kuid stabiilsete, prognoositavaid tulusid teenivate ning tugeva kaubamärgiga ettevõtete aktsiaisse, ostis 837 miljoni dollari eest Citigroupi aktsiaid. Panga aktsia tegi koguni 4% hüppe, tasemeni 54,91 dollarit.

Kolmas suunanäitaja oli miljardär Carl Icahn, kes on soetanud 122 miljoni dollari eest raudteefirma CSX aktsiaid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing