Riin investeerib väljanägemisse

Helen Rõivas 18. mai 2007, 00:00

Riinule meeldib käia Soomes ostlemas. Reiside eest maksab ta ise. Kui tekib mõte minna, läheb ta enne kas ema firmasse poole kohaga tööle või hakkab varakult säästma.

Tööl käib ta vaheaegadel ja mõnikord ka nädalavahetustel. Kooli kõrvalt neiu töötama ei kipu, kuna kardab, et see hakkab segama õppimist.

Lisaks teenitud taskurahale saab ta lisa ka vanematelt. Kindlat igakuiselt laekuvat summat siiski pole; neiu küsib raha vastavalt vajadusele. Enamasti kantakse vajaminev summa Riinu pangakontole. Kokku saab ta kuus umbes 1600 krooni. Pangakaart on tal olnud umbes 5 aastat. See tehti, et tüdrukul oleks kuhugi raha koguda.

Riin käib 2-3 korda nädalas eri aeroobikatrennides. Enim meeldib talle vesiaeroobika, ent üht kõige suuremat lemmikut ei ole veel välja kujunenud. "Liiga rahutu, et ühe stiili juures püsida," lisab ta naeratades. Trenni eest maksab Riin vanematelt saadud rahaga. Telefoniarve ja rongi kuupileti eest tasumine on jäänud samuti vanemate hooleks.

Riin peab end säästlikuks ja eelistab kasutada makstes pangakaarti - nii on mugavam.

"Pudi-padi üritan mitte osta. Enne ostu mõtlen hoolikalt järele, kas asi on vajalik või mitte," teatab tüdruk. Poes vaatab neiu asjade maksumust, ent kõige tähtsamaks peab siiski hinna ja kvaliteedi suhet.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing