25. mai 2007 kell 7:23

Milano telemees lahistas otse-eetris nutta

Pressitribüüni andunuima kaasaelaja tiitel kuulus Milano ja Lombardia maakonna telekanali Italia 7 staažikale vutikommentaatorile Tiziano Crudelile, kelle emotsionaalne kaasaelamine Milani triumfile päädis rõõmupisarate valamisega otse-eetris.

Kuna Italia 7-l puudus matši ülekandmise õigus, kommenteeris mängu jooksul hääle kähedaks karjunud Crudeli finaali viimaseid minuteid ja järgnenud autasustamist raadiomehe kombel – ainult telefoniliini kasutades, kirjutas Eesti Päevaleht.

Lõpuvile kõlades puhkes 63-aastane hallipäine vuntsidega mees ohjeldamatult nutma, püüdes samal ajal kuidagi vaatajaile-kuulajaile kirjeldada staadionil valitsenud õhkkonda. Kõrvalsektoris istunud Milani fännid klõpsisid legendaarsest kommentaatorist vahetpidama pilte.

“Olen mänginud Milani noortevõistkonnas, klubiga justkui kokku kasvanud,” selgitas Crudeli pool tundi pärast oma “etendust”, endiselt pisaraid pühkides. Ta on näinud alates 1989. aastast kõiki Milani etteasteid eurosarja finaalis – kokku kaheksat.

Hetkel kuum