Koolitused suvel

ÄP 04. juuni 2007, 00:00

OÜ UNITe ehitab 2. juunist kuni 31. augustini Nina külas Tartumaal energia- ja ressursisäästlikku elumaja. Eesmärk on kolme kuuga ehitada energeetiliselt sõltumatu 90 m" elumaja ruutmeetrihinnaga 5000 krooni.

Samal ajal põhumaja ehitusega korraldatakse seitse seminari, mille käigus antakse nädalavahetuse esimesel päeval ülevaade käimasoleva ehitusetapiga seotud teoreetilisest taustast läbi mitme eriala spetsialistide prisma. Nädalavahetuse teisel päeval toimub praktikum, kus kõik soovijad saavad meistri juhendamisel olulisemad tööetapid omal käel järele proovida.

Ühe nädalavahetuse osavõtutasu on 1500 krooni. Perega tulijad maksavad vaid ühe inimese eest. Mitmel seminaril osalejatele on soodushind alates teisest seminarist -15%. Kõigil seminaridel osalejale kogu pakett 9000 krooni. Hinna sees on toitlustus, loengud, loengumaterjalid ja telkimine. Eraldi tasu eest on võimalik ööbida olemasolevates põhumajades.

Vaata lisaks: www.unite.ee

Juuni alguses korraldatakse põhupakkidest maja ehitamise kursus Tallinna lähedal Tiskres. Koolitus on mõeldud tavalistele inimestele, kes tahavad õppida põhumaja ehitust. Juulis korraldatakse savikäsitsemise kursus. Koolitus on mõeldud inimestele, keda huvitab savikrohvide valmistamine, massiivsavisegud ja nende kasutamisvõimalused.

Täpsema info koolituste kohta leiab OÜ Natuurehitus kodulehelt http://www.natuurehitus.ee

OÜ Säästvad Ehituslahendused korraldab tänavu augustis Saaremaal Lümandas koolituse, kus räägitakse lubja kui traditsioonilise ehitusmaterjali käsitsemisest.

Oktoobris on OÜ-l Säästvad Ehituslahendused kavas projekti "Promotion of Straw Bale Building for the Climate Change Mitigation" raames Soomaal põhupallidest ehitamise töötuba.

Vaata lisaks: www.ehituslahendused.ee

Säästva Renoveerimise Infokeskus korraldab 11.-16. juunil Haapsalus vanade akende restaureerimise koolituslaagri.

Eesmärk on pöörata tähelepanu vanadele detailidele, samas aga koolitada praktiliselt nii huvilisi kui ka majaomanikke. Meie sõnum on, et alati ei ole uus ja moodne automaatselt kõige parem variant. Kui võimalik, tasub taastada vana, sest selle väärtus on hindamatu. Oodatud on nii lihtsalt huvilised kui ka restaureerimist õppivad või sellel alal töötavad inimesed.

Koolitus toimub koostöös Haapsalu linnavalitsuse ja ajaloolase Jüri Kuuskemaaga.

Täpsem info telefonil 6 414 434, 56 673 888, muinasselts@hot.ee

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:33
Otsi:

Ava täpsem otsing