Shrek on ikka niisama lõbus

Mari Hiiemäe 08. juuni 2007, 00:00

Shrek ning Fiona on jõudnud õnnelikku abielusadamasse, kuid sookollipaari seiklused pole sellega veel kaugeltki möödas. Tundub hoopis, et pöördelised katsumused alles algavad. Kuna printsess Fiona isa sureb, jääb kuningriik valitsejata ning sellele tuleb kiiremas korras leida uus troonipärija.

Shrek ise pole riigivalitsemise kohustusest suuremat vaimustatud, seega tuleb tal leida enda asemele keegi, kes sellesse ametisse paremini sobiks. See on raske ülesanne, kuna sobivaid kandidaate pole võtta.

Shrek on sunnitud endale meelepärase ning muretu argipäeva loomise nimel võitlusesse asuma.

Algavad uued seiklused, kus Shreki kõrval askeldavad tema sõbrad Eesel ja Saabastega Kass.

Paljudele eelmistest osadest tuttavatele tegelastele lisaks möllavad kolmandas Shreki-filmis väikesed lõbusad lohepojad, nõiad ning võlurid. Samuti mängivad filmis olulist rolli pisikesed sookollikolmikud, kelle olemasolu Shrekipapa kangesti kohmetuks teeb.

"Shrek kolmas" on armas film rõõmsatele lapsemeelsetele.

Kõrgetasemelise arvutianimatsiooniga loodud tegelaskujud tunduvad väga toredad ning "päris" olevat ning pöördelised sündmused lõppevad alati hästi. Komöödias on südamlikke momente ning seikluslikkust, mis hoiab vaataja tähelepanu erksana.

Animakomöödia "Shrek kolmas" on nagu eelmisedki Eesti kinodesse jõudnud Shreki-filmid dubleeritud eesti keelde.

Filmi eestikeelses versioonis teevad hääli Peeter Tammearu, Tiit Sukk, Mait Malmsten, Harriet Toompere jt. Soovijad saavad Coca-Cola Plazas filmi vaadata ka venekeelsena ning originaalvariandis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing