Üks küsimus: Kas olete kogenud ärisaladuse vargust?

ÄP 11. juuni 2007, 00:00

Martin Pedai, Euronics Balticu/Sandman Grupi tegevjuht
Sandman Grupis pole sellega probleeme olnud. Spionaaž on samas meeletu. Pidevalt jälgitakse, mis konkurendid teevad. Näiteks Riias on üks kauplus, mis on teinud meie Ülemiste poe koopia. Nagu oleks mõõdulindiga mõõtmas käinud.

Meelis Pärn, Pagaripoisid OÜ tegevjuht
Väga otseselt mitte, kuid mingil määral kindlasti. Konkurents on meie vallas väga tugev ja palju on planeerimist. Kui töötajad ära lähevad, võib arvata, et mingid ärisaladused võetakse kaasa ning kasutatakse mujalgi.

Riho Mahlapuu, A & G Toitlustuse ASi juhatuse liige
Õnneks pole kokku puutunud. Samuti pole ka ise vähemalt teadlikult seda teinud. Iga restorani väljatöötamine võtab teatud aja ning sellel perioodil on oluline, et info ei leviks, vastasel juhul võib keegi jõuda ette.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing