Diagnoos: riigikogulane

Lemmi Kann 14. juuni 2007, 00:00

Riigikogulased panid juba esimestel kuudel oma valijate usalduskrediidi hulljulgelt proovile, üritades kuluhüvitiste sildi all seadustada endale aruandlus- ja maksuvaba palgalisa, ettekäändeks avalikkuse ebamugav huvi selle vastu, kuidas maksumaksja raha kulutatakse. Meedia vahendusel päevavalguse kätte tiritud piinlikud kulutšekid löövat parlamendi mainesse hävitavaid haavu ning kuluhüvitiste kaudu riigikogu liikmete mõnitamine ületavat taluvuse piiri. Meditsiinitermineid kasutades otsustati kulutuste salastamisega ravida tagajärge, mitte põhjust. Kus on aga valijate taluvuse piir ja kuidas see ravimeetod riigikogu hinge vaakuvale imagole mõjub, näitab aeg, sest eks on ju mitmed riigikogulased isegi öelnud, et valijate hinnang riigikogu liikme tööle kajastub valimistulemustes.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing