Veskimägi: ettevõtjad näitasid rahandusministrile kollast kaarti

Anne Oja 15. juuni 2007, 00:00

Tööandjate keskliit kutsus eile pärastlõunal toimunud volikogu väljasõiduistungile aru andma rahandusminister Ivari Padari ning majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi. Ettevõtjad neilt ettekandeid ei oodanud, kuid soovisid vastuseid oma küsimustele, sealhulgas põhjendust kiirkorras kehtestatud aktsiisimaksudele.

"Kahju muidugi, et rahandusminister ei tulnud. Ta ei pääsenud riigikogust tulema ja vabandas. Kuna see oli aga juba teine kord, kui meie pakutud aeg ei sobinud," rääkis Veskimägi, "siis teatasime pidulikult, et näitame talle kollast kaarti ja järgmine kord on kaart punane."

Veskimägi sõnul jättis Parts ettevõtjatele oma kompetentsusega hea mulje. Minister lubas ühtlasi, et ettevõtlusorganisatsioone kaasatakse tõukefondide raha jagamisse.

"Parts nõustus, et aktsiisiseadusega eirati osalusdemokraatiat, aga see oli valitsuse otsus," edastas Veskimägi majandusministri põhjenduse, miks poliitikud ettevõtjaid ärritava eelnõu kiiresti vastu võtsid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing